V petek, 16. 11.2018 se bomo ponovno pridružili projektu »Tradicionalni slovenski zajtrk« -DAN SLOVENSKE HRANE.
Zajtrkovali bomo ob 7:45, v učilnici, kjer imate pouk 1. šolsko uro.
Za zajtrk bo rženi kruh, kočevski med, eko maslo, eko kravje mleko in domače jabolko.
Pri nabavi živil smo posebno pozornost namenili nakupu visoko kakovostnih lokalno pridelanih in predelanih živil- vsa živila so slovenskega porekla.
Živila za Tradicionalni slovenski zajtrk smo naročili:
RŽENI KRUH: Žito,
KOČEVSKI MED: Zakladi kočevske,
EKO MASLO: Zakladi kočevske,
EKO KRAVJE MLEKO: Zakladi kočevske,
DOMAČE JABOLKO: Zakladi kočevske.
Projekt organizira Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Čebelarska zveza Slovenije.
K zajtrku vabljeni tudi učitelji.
Dober tek.
Vodja šolske prehrane
Andrejka Topić