Spoštovani starši,

počasi zaključujemo že prvi mesec pouka… Gotovo se lahko strinjamo vsi, da je dobesedno zletel mimo. Po začetnih iskanjih, je sedaj vse na svojem mestu in prepričan sem, da so učenci kljub obveznostim, ki jih imajo, v šoli radi… 

Nekaj zadev:

1. Velika zahvala za izjemen obisk na uvodnih roditeljskih sestankih. S tem dajete otroku vedeti, da vam je mar in boste spremljali njegovo delo.

2. V četrtek se bo odvilo prvo srečanje sveta staršev in sveta šole. Če imate kakršnokoli vprašanje naslovljeno na šolo ali zame, pa ga lažje postavite svojemu predstavniku v razredni skupnosti, lepo vabljeni… Po svetu bomo do vsakega od vas po otroku posredovali kontakt predstavnika razredne skupnosti, tako da bo vsak lahko tvorno sodeloval, če bo seveda želel.

3. Med vikendom so se uredila tla v hodniku centralne šole. V sredo se uredijo še obrobe, nato se čez vikend tla ustrezno premažejo in zaščitijo, v ponedeljek pa se namestijo omarice in v torek začno učenci omarice uporabljati. S tem dnevom bodo na šoli spet obvezni copati, seveda bodo dovoljene tudi “papuče”. Žal sušenje tlakov ni omogočalo, da bi prenovo zaključili do konca počitnic, a nam na srečo služi vreme.

4. Prosim vas vse starše, da otroke razredne stopnje navajate in opozarjate, da so omarice, ki so jim bile dodeljene, namenjene za shranjevanje obutve in oblačil. Velikokrat namreč še vedno pustijo vse zunaj, kar pa seveda omogoča, da kakšna stvar zgine po pomoti ali pa namerno… Investicija v omarice je bila z namenom, da preprečimo ravno to.

5. Spletna stran šole je skorajda v celoti osvežena s podatki tekočega šolskega leta. Na njej najdete vse potrebne informacije o poteku pouka, pisnih ocenjevanjih, govorilnih urah, pogovornih uricah, kontaktih učiteljev, jedilnikih… Samo obiščite nas in se informirajte – https://www.oszboraodposlancev.si/

Želim vam prijetne dneve

Peter Pirc, ravnatelj

Dostopnost