Pozdravljeni,

prehajamo v zadnjih 7 tednov pouka… Zvrstilo se bo še kar nekaj aktivnosti zapisanih v LDN in seveda izvedena bodo še zadnja ocenjevanja pred zaključkom šolskega leta. Bodite motivator učencem, da še stisnejo in delajo do konca, saj je vse kar se bodo naučili in znali, res za vedno njihovo…

Nekaj pomembnih obvestil:

1.       Položnice, ki jih boste prejeli v naslednjem tednu seveda vključujejo še stare cene prehrane. Kot sem že napisal, je svet šole na svoji zadnji seji razpravljal o cenah kosil in na podlagi obrazloženega predloga šole s preračunom glede na trenutne cene, sprejel predlog šole, da se cena kosila poveča za 0,15 € na obrok.

Položnice bodo tako višje za cca. 3€ na otroka.

2.       Učenci 6. in 9. razredov so v tem tednu odpisali že dva NPZ preverjanja (SLO in MAT), v naslednjem tednu jih čaka v torek samo še en predmet, šestošolce TJA in devetošolce GEO.

3.       Hvala za izjemen obisk na torkovem predavanju in kasneje roditeljskih sestankih. Samo tako lahko res skupaj pomagamo vašim otrokom.

4.       Učenci 7., 8. in 9. razredov si bodo v četrtek, 19. 5. 2022, ogledali predstavo Tesla v KCK-ju. Ogledali si jo bodo vsi starejši osnovnošolci Kočevja in srednješolci, tako da smo ceno lahko postavili pri 7 €.

Imel sem nekaj vprašanj, če gredo lahko na ogled tudi mlajši… V okviru šole ne, bo pa predstava še v popoldanskih urah, ko bo lahko na ogled vsem občanom.

5.       Prav tako sem prejel nekaj vprašanj, če bo letos organizirano fotografiranje otrok in oddelkov. Seveda bo, tako da ne bo manjkala nobena skupna slika generacije. Fotografiranje se bo izvedlo 1. 6. 2022 za 1. triletje, 2. 6. 2022 za 2. triletje in 3. 6. 2022 za 3. triletje. O vsem boste obveščeni…

6.       In še čisto sveže obvestilo za osmošolce in devetošolce – v petek, 3. 6. 2022, bo v KCK organiziran skupni ples za osmošolce in devetošolce vseh kočevskih šol.

Na plesu bo poskrbljeno za varovanje in vse potrebno, da ste lahko popolnoma brez skrbi za vaše otroke. Ples bo potekal od 18. do 22. ure. Vse podrobne info dobite…

Želim vam prijeten vikend in vas lepo pozdravljam.

Vaš ravnatelj

Dostopnost