Pozdravljeni,

smo pred krajšimi prazniki, ki jim bodo zelo kmalu sledile tudi pomladne počitnice. Šolsko leto se seveda zelo hitro bliža koncu…

Nekaj informacij:

1. po dveh letih smo se znebili zaščitnih mask in sedaj je tudi vaš prihod v šolsko stavbo lahko brez zaščitne maske…

2. v naslednjem tednu bomo imeli sejo sveta zavoda, kjer bomo razpravljali o ceni kosil. V zadnjem času so se močno dvignile cene mesa, kruha in večine artiklov, ki so potrebni za pripravo hrane. Predlog bo, da se kosilo podraža za 0,15€ kar nam bo omogočilo, da ga vsaj ta dva meseca do konca šolskega leta pripravljamo v postevljenih smernicah in kriterijih. O vsem boste obveščeni. Nove cene bi veljale od 3.5.2022 naprej.

3. danes se iz ŠN vračajo učenci 9. razredov, drug teden pa v ŠN odhajajo učenci 2. razredov. Čas preživet na ta način, predstavlja gotovo ene najbolj dragocenih trenutkov in prav tako nepozabnih trenutkov.

4. že danes vas obveščam, da bodo takoj po prvomajskih počitnicah roditeljski sestanki. V torek, 3.5.2022, za starše 4. do 9. razreda in v četrtek, 5.5.2022, za starše 1. do 3. razreda.

5. pred roditeljskim sestankom bo za vse starše, predvsem pa starše 4. do 9. razreda, organizirano predavanje vredno poslušanja in sicer z naslovom SMO VELIKO VEČ KOT TELO. Predavala bo dr. Lucija Čevnik. Mediji kar tekmujejo po tem, da bi enostavno kazali kako mora zgledati oseba, kar pa seveda ni dobro za naše mladostnike, ki morajo v takem okolju z vsemi temi “zahtevami” odraščati in se prebijati skozi puberteto… Lepo vabljeni VSI starši…

Vsem vam želim prijetno preživete praznike. Preživite jih na način, da boste zadovoljni in srečni…

Vaš ravnatelj

Dostopnost