Spoštovani starši,

ob koncu 23. tedna pouka imam za vas prvenstveno dve novici. Ena je izjemna in ena malo manj za vas…

1. Od ponedeljka naprej se v šolski stavbi umikajo kot obvezne tudi zaščitne maske. Šola prehaja na stanje, ki smo ga poznali pred korono. Zaščitna maska ne bo več obvezna nikjer v šolski stavbi, seveda pa jo bodo učenci, če bodo želeli lahko še vedno uporabljali. Enako velja za učitelje.

Učenci bodo v tem tednu imeli še pouk v matični učilnici, potem pa se bo za predmetno stopnjo ponovno uvedel kabinetni pouk – torej seljenje po učilnicah. Odmori bodo spet lahko preživeti na hodnikih – jupi:)

2. In še slaba novica za vas, predvsem starše najmlajših. V sredo, 9. 3. 2022, se bo v vseh VIZ odvila stavka delavcev v VIZ, ki je bila množično izglasovana s strani vseh zaposlenih v VIZ. Na ta dan bodo šole zaprte in POUKA NE BO. O vsem vas natančno še obvestim v ponedeljek. V prilogi vam pošiljam obvestilo glavnega stavkovnega odbora, ki so ga tam spisali za vas starše.

Sam upam, da morebiti še pride do kakega odgovora in zato več o tem v ponedeljek popoldan.

In samo še eno obvestilo za starše 3., 6. in 9. razredov. Vse informacije in naloge NPZ (nacionalno preverjanje znanja) lahko pridobite na tej strani – https://www.ric.si/preverjanje_znanja/splosne_informacije/

Prav tako pa za učence 6. in 9. razredov na šoli organiziramo priprave zanje. Za 9. razred vsak ponedeljek 7. uro in za 6. razred vsak torek 6. uro. Lepo vas prosim, da od otrok zahtevate obisk priprav. Delavnost pri učencih je rez na nizki ravni.

Želim vam prijeten vikend in vas lepo pozdravljam

Vaš ravnatelj

Dostopnost