Spoštovani starši,

prvi teden maja prinaša naslednje:

  1. Jutri (torek) so redne popoldanske govorilne ure za učence 4. do 9. razreda med 17:00 in 18:30 uro, ki so žal zaradi trenutnih razmer še vedno po ZOOM aplikaciji.

Vse vas lepo prosim in vabim, da se obrnete na kateregakoli učitelja in se z njim pogovorite, brez težav tudi skupaj z otrokom. Vi samo napišite mail učitelju, da se bi oglasili na GU, učitelj pa vam bo vrnil povezavo in uro, ko vas bo sprejel na pogovor.

V četrtek pa so v enakem časovnem okvirju govorilne ure za učence 1. do 3. razreda.

Do konca šolskega leta sta le še dva meseca in sedaj je zadnji čas, da se pristopi k reševanju kakšnih zaostankov in težav… Vsekakor je lažje ob dogovoru z učiteljem.

Lepo vabljeni.

  1. Jutri se začenjajo tudi NPZ-ji za učence 6. in 9. razreda. Prvi bodi pisali preizkus iz SLO, MAT in TJA, medtem ko bodo 9. razredi pisali preizkus iz SLO, MAT in BIO.

Nedvomno bodo NPZ-ji pokazali tudi posledice šolanja na daljavo. Prosim vas, da učencem doma poveste le, da se maksimalno potrudijo in naj preverjanje vzamejo resno, ter rešijo zavzeto vse kar znajo… Naj NPZ preizkus poda neko okvirno oceno o znanju tako njim, kot tudi nam učiteljem… Ravno zaradi tega, ker se rezultat ne upošteva nikjer, se ga naj učenci lotijo motivirano…

  1. Izšla je še nova številka šolskega časopisa… Vabljeni k branju spletne verzije…

http://www.oszboraodposlancev.si/solsko-glasilo/

  1. Vsi ukrepi glede poteka pouka ostajajo enaki.

Želim vam vse dobro in vas pozdravljam

Vaš ravnatelj

Dostopnost