Sporočamo, da smo srečno prispeli v Faro.

 

Po prihodu smo si z malo pomoči preoblekli postelje in uredili sobe,pojedli kosilo s sladico in se po krajšem počitku odpravili skozi gozd do visečega mostu pri Slavskem Lazu. Po prihodu nazaj v dom, smo med sproščanjem v telovadnici čakali na večerjo. Po večerji smo se odpravili na nočni pohod čez vas Faro do lončarja,ki nas je seznanil s svojim delom in izdelki. Prijetno utrujeni smo se po prihodu v dom uredili in zaspali. Jutri nas čaka še bolj zanimiv dan.

 

Preden nas je učitelj zbudil,smo že čakali odhod v telovadnico,kjer smo se razmigali in nato odšli na zajtrk. Po zajtrku smo odšli v gozd opazovati živali in njihove sledi in na adrenalinski park. Sledilo je okusno kosilo,počitek ali igre na igrišču in ogled ekološke kmetije. Zvečer pa bomo imeli družabni večer,ki ga vsi nestrpno čakamo.

 

Imeli smo se super.

 

Danes smo malo dlje spali,saj smo imeli včeraj kar naporen dan. Še pred zajtrkom smo pakirali in urejali sobe. Po zajtrku pa smo se zabavali na igrišču in si v vasi ogledali muzej. V muzeju Zavoda za kulturo in turizma Kostel smo slišali veliko zanimivih dejstev o življenju nekoč v Kostelu. Po igri na igrišču in kosilu se bomo odpravili domov. Bilo je lepo in nepozabno.

Dostopnost