Spoštovani starši,

kljub naraščajočim okužbam se v šoli zelo dobro držimo. Trenutno imamo v karanteni en oddelek in v izolaciji 5 učencev, ki prebolevajo lažjo obliko bolezni.

V ponedeljek bo v izolaciji samo še en delavec šole.

Učenci se res vzorno držijo vseh ukrepov in gotovo je posledično temu tako dobra slika obolenj na šoli . Prosim res, da jih k temu še dodatno spodbujate in skupaj zdržimo čez težak mesec april, ki se nam obeta.

V naslednjem tednu bo pouk potekal na enak način kot ta teden. Torej zaenkrat nikakršnih sprememb.

In še nekaj obvestil:

1. V četrtek, 1.4.2021, bodo RS za 1. triletje. Učiteljice so vam vabila že poslale, sam vas samo toplo vabim, da se jih udeležite.

2. V ponedeljek in sredo v prihodnjem tednu, bodo učenci 3. razredov pisali NPZ preizkus znanja iz slovenščine in matematike. Namen moje prijave je bil le v tem, da se naredi analiza stanja po vseh teh zaprtjih… Tudi RIC bo naredil analizo za celotno Slovenijo. O vsem vam bom seveda poročal.

3. Kot veste poteka večja humanitarna akcija o kateri sem vam pisal za družino Božič. Če le lahko, vas toplo naprošam za sodelovanje.

4. Na šoli so se v 2. razredih pojavile uške. Po eni strani sem vesel, da lahko govorimo poleg korone tudi o njih:) Vem, da je zadeva nadležna, zato vas starše lepo prosim, da otrokom pregledate lasišče in ob pojavu le teh ukrepate.

5. če imate kakršnokoli vprašanje, skrb, dvom, predlog… me lahko vedno kontaktirate ali mi pišete. Z veseljem bom prisluhnil in tudi pomagal.

Želim vam lep vikend ter seveda ostanite pazljivi in zdravi

Vaš ravnatelj

Dostopnost