Spoštovani starši, učenci in učitelji!

Vabim vas, da kliknete na zloženko, v kateri imate podatke za prijavo na trening v okviru programa Neverjetna leta. Namenjen je zmanjševanju vedenjskih težav pri otrocih in krepitvi njihovih socialnih veščin, samokontrole in čustvenega izražanja.
Zelo pomenljiva je misel avtorice knjige Neverjetna leta, Carolyn Webster-Starron. Pravi, da zgodnje intervencije v kritičnem obdobju, ko se možgani še razvijajo, pomagajo otrokom tvoriti zdrave nevronske povezave v možganih, ki bodo prisotne vsa nadaljnja leta njihovega življenja.
Program Neverjetna leta je dokazano učinkovit program za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok. Program je v pomoč staršem, da se lažje soočajo z izzivi pri vzgoji in si pridobijo pomembne veščine pozitivnega starševstva.
Program starševstva Neverjetna leta, ki se bo izvajal v Kočevju, je namenjen staršem otrok od tretjega do osmega leta starosti. Srečanja bodo potekala v prostorih Zdravstvenega doma Kočevje. Začela se bodo oktobra, potekala pa bodo enkrat tedensko, v popoldanskem času, predvidoma 14 tednov. Eno srečanje traja od dve do dve uri in pol. Zaželeno je, da se kandidati čim prej prijavite.

Srečanja so za starše brezplačna!

Lepo vas pozdravljam,

Meta Rupar, šolska pedagoginja

Dostopnost