DOBRODELNOST TRGOVINE PIKAPOLONICA

 

Oddelek podaljšanega bivanja iz OŠ zbora odposlancev s trgovino Pikapolonica letos sodeluje že drugo leto. Otroci s svojimi spretnimi in ustvarjalnimi prstki poskrbijo, da je njihova izložba kar se da lepo okrašena, prijazno osebje v trgovini pa nam podari material za ustvarjalne delavnice, s katerim si otroci v času podaljšanega bivanja krajšajo čas.

Tokrat pa nas je Pikapolonica prav prijetno presenetila. V OPB smo v petek, 25. 1. 2013, dobili povsem nepričakovan obisk. Z veliko rdečo vrečo v roki je v naš razred vstopila Petra iz trgovine Pikapolonica. Prijetno smo poklepetali, nato pa nam je dovolila pokukati v vrečo. Vreča je bila polna igrač. Vsakemu oddelku podaljšanega bivanja je podarila igračo Perplexus in nam pustila še nekaj malih živalic Little Petshop. Trgovini Pikapolonica in Petri se za igrače iskreno zahvaljujemo.

Nina Zver

 

Tudi sam kot ravnatelj moram tu dodati nekaj besed. Trgovina Pikapolonica Kočevje je vzorčen prikaz kakšno je lahko sodelovanje šole z zunanjim okoljem. Otroci skrbijo za unikatnost izložbe pred katero je vedno vrvež, trgovina Pikapolonica pa poskrbi za njihovo veselje, ko nas vsake toliko časa obišče, seveda nikoli praznih rok.

Seveda sem prepričan, da bomo sodelovanje samo nadgrajevali in tako lokalni skupnosti kazali smiselnost povezovanja na vseh ravneh.

Peter Pirc, ravnatelj OŠ Zbora odposlancev Kočevje

 

pikapolonica.pdf

 

thumb img 9469thumb img 9470thumb img 9473thumb img 9475thumb img 9479thumb img 9484

Dostopnost